Politika

Majka beleszállt Jakabba és Vonába: “Úgy beszélnek rólam, mintha Rákay Philip segg*ből narancsszínű…“

fontosszavak.info

Majka új dala elképesztő érzelmeket és indulatokat generál. Az előadó a dalban mindkét politikai oldalnak beolvas, és néhány érintett ezt nehezményezte.

Jakab Péter például videóban osztotta ki Majkát, ha kíváncsi vagy, miket vágott a fejéhez, ide kattintva megtudhatod.

Majka most egy hosszú Facebook posztban tette helyre a dolgokat, nem kímélve sem Jakab Pétert, sem Vona Gábort.

“Elképesztő mennyi mindenkit “nem” érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla, ezzel meglovagolva azt a sikert és népszerűséget, amit nekünk pár nap alatt sikerült elérni.

Ráadásul egy olyan sikerről beszélek, amit pártoknak súlyos pénzekből, kampányra elköltött száz milliókból sem sikerült. Innen nézve meg is értem a frusztráltságot.

Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjartó Péterrel, és most Jakab Péter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat..(????)

Soha semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág amiben dolgozom.


Ha egy kompetens emberrel leülünk beszélgetni, hogy milyen megoldást tudna javasolni arra, hogy ne veszítsék el azok az emberek a munkájukat, akik a közvetlen munkatársaim, akkor az mindjárt a cinkosunká válik vagy barátommá lép elő?

Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.

Úgy csinálnak, mintha a teltházas koncertjeinket a kormány szponzorálná és állami támogatásból megvett ingyen jegyeket osztogatnék minden Fidesz szimpatizánsnak.

Aztán amikor elfogynak az észérvek, akkor lőnek rám a mindent elpusztító csodafegyverrel: TE A TV2-NÉL DOLGOZOL!!!! Ezt mindig elő lehet venni…

Mészáros Lőrincnek közel 343 cége van. Itt nagyjából 25ezer ember dolgozik, és akkor nem beszéltünk még azokról a cégekről, emberekről, akik közvetve vagy közvetlenül dolgoznak neki.

Gondolom mindannyian Fidesz szavazók…(khm)” – jegyzi meg ironikusan Majka, majd folytatja:

“Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen a gyakorlatban ezt vajon, hogy lehetne megvalósítani?

17 éve dolgozom a TV2-nek. Volt egy pár tulajdonosa azóta. Sosem volt semmilyen beszélgetésem senkivel arról, mit avagy kit kelljen képviselnem.”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top