Politika

Schadl György retteghet: Fontos emberrel kötött vádalkut az ügyészség

nyugatifeny.hu

Nagy a baj.

Házipénztár és EgyenlegMoncsi elnevezésű Excel-táblázatokban dokumentált minden pénzmozgást, így a Völner Pál volt államtitkárnak juttatott kenőpénzek kifizetését is a végrehajtói kar elnökének, Schadl Györgynek a bizalmi embere, akivel az eljárás során vádalkut kötött az ügyészség — adta hírül a 24.hu.

A nyomozás során 90 oldalnyi tanúvallomást tett több részletben a nő, ami miatt a több mint egy éve letartóztatott korábbi főnöke is aggódhat.

Hivatalosan végrehajtójelölt volt, azonban valójában Schadl pénzügyeseként dolgozott a bizalmasa, így a kenőpénzek mozgását is dokumentálta.

A vádirat szerint Schadl

924 millió 852 ezer forint illegális jövedelemre tett szert

a Völner Pállal kialakított korrupciós kapcsolata révén.


Schadl családját is bajba keverte, ugyanis a börtönből, telefonon akarta elintézni, hogy a családja 110 millió forintnyi luxusórát és ékszert helyezzen el egy széfben, hogy azokat ne tudják lefoglalni a hatóságok. Ennek eredményeként feleségét és apját is letartóztatták.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top