Politika

Szijjártó Péter bejelentette: hatalmas győzelmet aratott az Orbán-kormány Brüsszelben

nyugatifeny.hu

Érdekes nézőpont.

Facebook-bejegyzést tett közzé csütörtökön Szijjártó Péter, aki arról írt: az energiabiztonság területén fontos eredményeket ért el Brüsszelben a magyar kormány. Mindezt aznap jelentette be, amikor az Európai Bizottság javaslatot tett 3000 milliárd forintnyi uniós pénz visszatartására.

A külgazdasági és külügyminiszter bejegyzését alább idézzük:

Ma Brüsszelben sikerült eredményeket elérni az energiabiztonság terén, ezért egyből rá tudunk fordulni Barcelonára, ahol egy másik hatalmas kihívás alakítja a napirendet, az illegális migráció veszélye.

Meg kell ugyanis gátolni, hogy az ukrajnai háború mellett újabb tömeges migrációs hullámok is sújtsák Európát, mert ez egyszerre már túl sok lenne a kontinensnek.

Szövetségesekre és szoros együttműködésre van szükség azokkal az észak-afrikai országokkal, amelyek védvonalat jelenthetnek a migrációval szemben. Ezért vagyunk ma itt (is).


(Szijjártó Péter/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top