Politika

DK: Orbánék halálra ítélték a magyar falvakat a kisboltok bezárásával!

nyugatifeny.hu

Súlyos probléma derült ki a KSH adataiból.

A KSH adatai szerint összesen 8056 kisbolt tűnt el az Orbán-kormány 12 éve tartó rombolása alatt, az elmúlt fél évben 801 élelmiszerüzlet csukta be kapuit.

“Ezek a kisboltok azonban létfontosságúak a vidéki kistelepülések lakóinak, hiszen sokan életkoruk, egészségi állapotuk miatt nem tudnak eljutni a nagy áruházakba, vagy nincs pénzük egy autó fenntartására.”

— reagált a hírre Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője.

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel az Orbán-kormány halálra ítélte a magyar falvakat: a posták, a rendőrőrsök, és az orvosi rendelők után már a kisboltokat is bezárják.

“A KSH adatai egyértelműen bizonyítják, hogy az orbáni infláció és a rezsiválság tönkreteszi a kisboltokat, mivel az emberek egyre kevesebbet vásárolnak és a boltok rezsiköltségei az egekbe szöktek. Az egész ország meg fogja érezni Orbánék 12 éves rombolásának következményeit, már a magyar falvak is súlyos veszélyben vannak.”


— írta Varga Zoltán.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top