Politika

Szijjártó Péter bejelentette: 31 ezer milliárd forinttal támogatják az embereket

nyugatifeny.hu

Persze, a java része nem marad itthon.

Facebook-videót közölt amerikai útjáról Szijjártó Péter, ahol elmondta: a magyar kormány az elmúlt években 80 milliárd dollárt, azaz átszámítva több mint 31 ezer 288 milliárd forintot költött el világszerte

üldözött keresztények megsegítésére.

A külgazdasági és külügyminiszter arról beszélt: “keresztény országként, keresztény nemzetként” felelősséget éreznek, hogy támogassássák ezen közösségeket világszerte. A politikus többes számban beszélt, az összes magyar nevében a kormányzati akaratról.

A tárcavezető szerint

a kereszténység “talán a legüldözöttebb vallás a világon

— bár erre bizonyítékot nem hozott. A Hungary Helps programot az Orbán-kormány elmondása szerint emiatt indította el, és ennek keretében költöttek el 80 milliárd dollárt világszerte a keresztények otthonainak újjáépítéséért.

Ezt a pénzt állítása szerint és kórházak működtetésére, illetve a közösségek fejlesztésére is fordították. “54 országban 1 millió embernek segítettünk” — jelentette ki.

Szijjártó Péter videóját alább lehet megnézni:


(Szijjártó Péter/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top