Politika

Varga Judit közölte, hány magyart sikerült átvernie az Orbán-kormánynak

nyugatifeny.hu

Szép szám!

Több mint hétszázezren töltötték ki

és küldték vissza eddig a nemzeti konzultációs kérdőívet — jelentette be Varga Judit hétfőn Szombathelyen.

Az igazságügyi miniszter a “Mondjunk nemet a szankciókra!” elnevezésű fórumot megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a nemzeti konzultáció minden honfitársunk számára lehetővé teszi, hogy közvetlen módon megossza véleményét a magyar kormánnyal, elmondja, mit gondol az országunkat legközvetlenebbül érintő kérdésekről.

Azt állította: a nemzeti konzultációk rendszerét Nyugat-Európában még kevesen értik,

ami elég furcsa, hiszen

a demokrácia egyik legközvetlenebb eszköze“,

amely lehetővé teszi, hogy ne csak négyévente, a választások alkalmával kerüljön kapcsolatba a kormány a választókkal. A konzultációval elérhető, hogy a “nemzet sorsát érintő legfontosabb kérdésekben” folyamatos legyen a párbeszéd — állította az irányított kérdéseket tartalmazó, a kormány narratíváját sugalmazó kérdéssorról.


A magyar kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy “az elhibázott brüsszeli szankciók” tehetnek a gigantikus energiaárakról, illetve a boltokban tapasztalható, elképesztő mértékű drágulásról. Persze, azt elfelejtik közölni, hogy a választás előtti mértéktelen pénzszórás miatt lódult meg az infláció, amelyre korábban számos szakértő figyelmeztetett.

(MTI korrigálva) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top