Politika

Fideszes nagyságokkal bulizik együtt a milliós összeggel kitüntetett tankerületi vezető

thepost.hu

Vajon ezért jutalmazták ilyen bőkezűen?

Pappné Gyulai Katalin, a Debreceni Tankerületi Központ korábbi, nemrég nyugdíjba vonult vezetője az utóbbi időben egyre több fideszes pártrendezvényen tűnik fel, ahol készséggel alkot kisebb-nagyobb csoportképet debreceni fideszes politikusokkal.

Nemrégiben azzal vált ismertté a sajtó egy részében, hogy ő volt az országban a legnagyobb összeggel jutalmazott tankerületi vezető:

2,5 millió forinttal

állt az élen.

Pappné 10 éven át vezette a tankerületet és nevéhez több botrány is kapcsolódik. A legemlékezetesebb ezek közül az volt, amikor 2018-ban pedagógusnapon a „Nemzedékek jövőjéért” díjjal tüntette ki a közgazdász végzettségű Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt – úgy, hogy Kósának nincs közgazdász végzettsége.

Pappné Gyulai Katalin a napokban megkapta Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának Bocskai István-díját, amit a fideszes többségű megyei közgyűlés adományozott neki, bár Pappné munkásságának szinte teljes egésze Debrecenhez kötődik, Debrecen pedig megyei jogú városként nem tartozik a megyei önkormányzat fennhatósága alá.

Pappné legutóbb olyan fotókon volt látható, amelyek Szijjártó Péter külügyminiszter debreceni szankcióellenes, nemzeti konzultációs kormánypárti rendezvényén készültek.


Fotók:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top