Politika

Kiszivárgott Orbánék durva fenyegető levele: ez vár azokra, akik ellenszegülnek

nyugatifeny.hu

Üdv 2022 Magyarországán.

Beszámoltunk róla, hogy szerdán azonnali hatállyal kirúgtak 8 pedagógust különböző budapesti gimnáziumokból, mert tiltakozni merészeltek az oktatás katasztrofális állapota miatt. Aznap estére mindössze pár óra alatt tüntetést szerveztek a diákok, amelyen sokan gyűltek össze.

Csütörtök délután Facebook-oldalán tette közzé az ország legjobb középiskolájának egyik tanára, Pintér Géza az intézmény igazgatójának fenyegető levelét, amely a Belügyminisztérium állásfoglalása alapján született. Ebben az szerepel, hogy amennyiben még egyszer “jogosulatlanul” tüntetni merészel a pedagógus, akkor elbocsátják őt.

Az egyik komment alapján kiderült: Pintér matematikát tanít. Ez azért különösen figyelemreméltó tény, mert a reál tárgyakat tanító pedagógusokból igen nagy hiány van Magyarországon.


(Pintér Géza/Facebook/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top