Politika

Az amerikai kormány most mutatta meg igazán, mennyire semmibe veszik Orbánt

Ellenszel.hu

Orbán Viktor eljutott ugyan az USA-ba, de csak a küszöb alatt sikerült bekúsznia egy republikánus konferenciára, ahol rajta kívül ablakgyártó kisiparosok fizettek azért az amerikai szélsőjobboldalnak, hogy beszédet mondhassanak.

Ezzel szemben:

Szerdán a legfényűzőbb elnöki pompával fogadták Washingtonban az oda érkező francia államfőt. 21 ágyúlövés Emmanuel Macron tiszteletére, aki a külügy-, a hadügy- és a pénzügyminiszter társaságában készült az amerikai fővárosba.

A francia elnökkel ellentétben Orbán Viktor Washington közelébe sem jut, Dallasban is egy olyan fizetős rendezvényen tudott csak felszólalni, ahol


a felszólalók között ablakgyártó kisiparostól kezdve kirúgott újságíróig boldog és boldogtalan található – kivéve hiteles, fajsúlyos politikust vagy üzletembert.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top