Politika

Most érkezett: Közzétették, hány fokban ülnek a képviselők a parlamentben

nyugatifeny.hu

A spórolás jegyében.

A parlament gázfogyasztása idén szeptemberben 8 százalékkal, októberben 75,3 százalékkal csökkent a tavalyi fogyasztáshoz képest – közölték az ATV kérdésére.

Az átlaghőmérséklet pedig az előírt 18 fokos az Országgyűlés hivatali helységeiben, hiszen az Országgyűlés Hivatala irányadónak tekinti az állami intézményekre előírt 18 fokos átlaghőmérsékletre vonatkozó rendelkezéseket.


Varga Mihály a hétvégén közölte Facebook-oldalán, hogy miután a kormány az elszálló energiaárakra tekintettel takarékos gazdálkodást rendelt el a hivataloknál, az Ellátási Főigazgatóság által üzemeltetett 101 hivatali épületben szeptemberben 55,9 százalékkal, októberben 81,2 százalékkal csökkent a gázfogyasztás a tavalyi évhez képest. Ez 1,3 milliárd forint megtakarítást jelent a költségvetésnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top