Politika

Erre nem számítottunk: Újabb zenész vallott hűségesküt a Fidesz-maffiának

nyugatifeny.hu

Ezt nem láttuk jönni.

A magyar kormányt és személyesen Szijjártó Pétert dicsőítő interjú jelent meg Csepregi Évával a kormánypárti mandiner.hu-n.

Ebben az előző éra könnyűzenei helytartója, Erdős Péter volt élettársa beszélt a karrierje állomásairól, sikereiről, magánéletéről, de szóba került a politika is.

Idézzük az interjú legmeredekebb részleteit:

Mandiner: Szijjártó Péter külügyminiszter nem is olyan régen maga hozta nyilvánosságra, hogy a Neoton és ezen belül Csepregi Éva nagy rajongója. Mit szólt hozzá?

Csepregi Éva: Még nem volt külügyminiszter, amikor találkoztunk egy tévéműsorban, ahol elmondta, hogy nagyon szereti a Neotont. Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába.

Mandiner: Jó Csepregi Évának, hogy a külügyminiszter a rajongója?

Csepregi Éva: Nekem nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik.

Mandiner: És nem tart attól, hogy ezentúl azt mondják majd: na, a Csepregi is Fidesz embere lett?


Csepregi Éva: Politizálni nem szoktam, csak érzéseim vannak. És jó érzéssel tölt el, hogy jelenleg olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz-ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett.

(A teljes interjút >>ITT<< találod)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top