Politika

Van, amiben Kövér László megelőzi Orbán Viktort: Egy fotó miatt bukott le a házelnök

nyugatifeny.hu

Németh Szilárd tette közzé a fényképet.

A régi, jól bevált dolgokhoz ragaszkodik a technológia területén is Kövér László. A parlament őszi ülésszakának utolsó napján Németh Szilárd tette közzé a ritka fotót, amin a házelnök kezében a mobiltelefonja is látható.

Blikk értesülései szerint – amit az országgyűlésből is megerősítettek– egy Nokia 6310-es, ami egy 2001-ben kiadott, vagyis több mint húszéves darab.

A lap által megkérdezett telekommunikációs szakértő szerint annak ellenére, hogy internetezni nem lehet rajta és kamerája sincs, egy minden szempontból

praktikus és strapabíró

készülék. Ma, a napi többszöri telefontöltés korában már elképzelhetetlen, de kéthetes készenléti időt tud, s rendes használattal is legalább egy hetet kibírt az akksija. Emellett hatalmas sms-tárral, 500 névjegyes férőhellyel rendelkezik, sőt, már diktafon és hangvezérlés is került bele.

A 2001-es modellel Kövér László még Orbánt is túlszárnyalja, ő ugyanis valamivel modernebb, 2009-ben piacra dobott készülékkel rendelkezik. A kormányfő a 2010-es évek elején válthatott a Nokia 6700 Classicra egy szintén internetkapcsolat nélküli 6300-asról.

A fotó, ami lebuktatta Kövér Lászlót:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top