Politika

Kiverték a balhét Orbánék, miután kiderült, továbbra is elzárja az EU a pénzek nagy részét a miniszterelnöktől

nyugatifeny.hu

Kifakadtak.

A dollárbaloldal megszállottan dolgozik Magyarország ellen

— írta dühös közleményében a Fidesz. A kormánypárt közleményében ezt arra reagálva írta, hogy az ellenzéki pártok értékelték az EU-nagykövetek döntését a magyar helyreállítási terv jóváhagyásáról.

Orbán Viktor pártja azt állította:

{N}incs kétségünk afelől, hogy a dollárbaloldal továbbra is megszállottan fog Magyarország és a nemzeti érdekek ellen dolgozni.

Szerintük “Gyurcsányék” (ez alatt az összes ellenzéki pártot érti a Fidesz — a szerk.) eddig is “mindent megtettek, hogy Magyarország minden hazánknak járó uniós forrást elveszítsen, de ezt nem tudták elérni” — tették hozzá. Mindezt annak ellenére állították, hogy az Unió végrehajtó testülete,

az Európai Bizottság továbbra is zárolva tartja az operatív források 50%-át.

Eredetileg 60%-ot zároltak volna, így csak kismértékben sikerült mérsékelni a büntetést.

A Fidesz szerint a magyar helyreállítási terv és az operatív programok elfogadása azt jelenti, hogy “féléves politikai időhúzás után Brüsszel is elismerte, ezek a pénzek Magyarországot illetik, ezeket a támogatásokat nem lehet elvenni a magyar emberektől és a magyar gazdaságtól“, elfeledve, hogy ez a büntetés kizárólag az Orbán-kormánynak szólt.

Úgy folytatták: a magyar emberek “ismét meggyőződhettek róla, hogy a Gyurcsány vezette dollárbaloldal tényleg minden gyalázatra képes a hatalom megszerzéséért” — vagdalkoztak feldúltan.


Szerintük még arra is képes lenne az ellenzék, hogy a mostani szankciós válságban “Magyarországtól teljesen elvegyék a neki járó pénzeket, miközben ők és a brüsszeli baloldal ki sem látszanak a korrupciós ügyekből és kenőpénzekből“.

(MTI korrigálva) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top