Politika

Rogán Antal exe 35 év fölött mindenkinek receptre íratná fel a kisbabát

nyugatifeny.hu

Cecília doktornő rendel.

Rogán-Gaál Cecília a TV2 Mokka című reggeli műsorában baba-mama tornán vett részt, hét hónapos kisfiával, Fülöppel.

Rogán-Gaál Cecília a műsorban azt mondta:

“Mindenkinek receptre írnám 35 felett a kisbabát, mert nekem nagyon különleges élmény most babázni. Minden percét másképp élvezem ki, mint fiatalon. Annak is megvolt a szépsége, de azt hiszem, ez egy még különlegesebb helyzet most.”

Rogán-Gaálnak egyébként már született két fia, a most 14 esztendős Dániel és a 11 éves Áron, mindkét gyerek volt férjétől Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezénylő minisztertől.

Rogán-Gaál 2020 nyarán kötött házasságot Szendrei Dániellel, idén áprilisban született meg közös gyerekük, Fülöp.

A kisbabáról a baba-mama tornát tartó Barta Sylvi meg is jegyezte, hogy “ritkán látunk ennyire aranyos babát”, a műsor során pedig többször is elhangzik, hogy “jó kedélyű”, “imádni való kisfiú”, “aki ráadásul alkalmazkodó típus”.

Rogán-Gaál egyébként az üzleti világon túl számos más területen is sorra zsebeli be a sikereket: politológus- és teniszedzői diplomát is szerzett, és mint kiderült, szeret sportolás közben interjút adni, nyáron például futás közben nyilatkozott Palik Lászlónak.


Rogán Antal volt feleségének rendkívüli üzleti sikereiről korábban a Direkt36 is beszámolt. A lap kutatásai szerint Rogán Antal volt felesége nem került messze azoktól a nagyszabású állami költésektől sem, amelyek felett Rogán a kormány egyik legbefolyásosabb tagjaként dönthet.

(telex.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top