Politika

Elképesztő rongyrázás: Hatalmas karácsonyi bulit szerveznek a NER új kedvenc cégében

nyugatifeny.hu

Nem sajnálják a pénzt.

„Az MVM Dome Európa legújabb és egyik legnagyobb multifunkciós rendezvényhelyszíne”

– így hirdeti magát a honlapján a több mint 100 milliárd forintos beruházásból megvalósult népligeti sportaréna.

Az üzemeltető szerint ez most az ország legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnoka.

„Különleges épületüzemeltetési megoldásai mellett modern hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltsége teszi alkalmassá nagyszabású koncertek, showműsorok, szórakoztató családi programok, vállalati rendezvények és kiállítások lebonyolítására”

– sorolják.

A különleges körülményeket az rtl.hu információi szerint a NER-hez ezer szállal kötődő távközlési mamutcég,

a 4iG munkatársai

is vendégei is élvezhetik majd, mert a hozzánk eljutott levelezés alapján a cégcsoport az MVM Dome-ot bérelte ki a karácsonyi ünnepsége megtartására.

A tervezett program alapján az eseményt hétfőn este tartják. A kapuk este hatkor nyitnak, és a szervezők vélhetően rengeteg résztvevővel számolnak, mert a következő másfél órát a beléptetésre szánják.

Az MVM Dome befogadóképessége az elrendezéstől függően akár több mint 20 ezer fő is lehet.

Ennek kialakításával a megrendelő igényeihez alkalmazkodnak. A program 19:35-től indul, egy negyedórás felső vezetői köszöntővel.

A rákövetkező két órában a meghívottaknak vacsorát szolgálnak fel, és a szórakoztatásukról is gondoskodnak. „Táncosokkal, zenészekkel sztárfellépőkkel tesszük színessé az estét” – ígérik a leírásban. Este 10-től „neves hazai zenészek” fellépése kezdődik, akik éjfél előtt DJ Whiteboynak adják át a terepet.


A program alapján a vacsorához korlátlan italfogyasztás is jár a vendégeknek, feltéve ha üdítőt, bort vagy sört fogyasztanak.

De lesz csocsó, casino, póker, beerpong, fotózkodási lehetőség. „A hölgyeket pedig sminkessel várjuk” – teszik hozzá. A buli hajnali kettőkor érhet véget.

(via rtl.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top