Politika

Fordulat: Váratlanul beolvasott Orbánéknak a Fidesz legfőbb propagandaoldala

nyugatifeny.hu

Ezt nem láttuk jönni!

“Számok – a baloldali álhírek ellenszere” elnevezésű kormánypárti propagandaportál nehezményezi, hogy “miközben a kormány Nemzeti Konzultációt indított a szankciók ellen, a 9. szankciós csomagot is aláírja, ezzel szembe köpi azt a több mint 1.000.000 embert, akik részt vettek a Nemzeti Konzultációban”.

“Számok – a baloldali álhírek ellenszere” nevű oldal rendkívül kemény hangvételű, terjedelmes bejegyzést közölt az egyébként a Fidesz agymosó narratíváját kiszolgáló, több mint 100 ezer követővel bíró közösségi oldalán, ahol kabarénak minősítették, hogy Magyarország aláírja az Európai Unió kilencedik szankciós csomagját is.

“Kabaré! Aláírjuk a 9. szankciós csomagot is!”

— olvasható bejegyzésük elején.


“Miközben a kormány Nemzeti Konzultációt indított a szankciók ellen, a 9. szankciós csomagot is aláírja,

ezzel szembe köpi azt a több mint 1.000.000 embert, akik részt vettek a Nemzeti Konzultációban”

— tették hozzá.

“Ha ez még nem elég, akkor a globális minimumadót és a nem EU-tag Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós támogatást is megszavaztuk, utóbbit ráadásul a közös kassza terhére”

— méltatlankodtak.

Az Orbán-párti közösségi oldal úgy tartja, eddig már nyolcszor hallhattuk, ahogy Szijjártó Péter külügyminiszter kommentálta a kilencedik szankciós csomag elfogadását. “Sikerült elérni, hogy a kilencedik szankciós csomag ne veszélyeztesse Magyarország érdekeit” — idézték a külügyminiszter zavaros kijelentéseit.


“Ezek szerint

  • a rekordmagas infláció
  • a 18 fokos iskolák
  • a sorra bezáró vendéglátóipari egységek
  • a drága energia miatt megszűnő munkahelyek
  • a brutálisan drága üzemanyag
  • a csillagászati áron kapható műtrágya
  • a “csökkentett” rezsicsökkentés
  • a lassuló gazdaság
  • azok mind-mind Magyarország érdekét képviselik, ugye?”

— írták.

A portál úgy fogalmazott:

“most minden politikus és fizetett patrióta örömódákat zeng arról, hogy újra megszületett a megállapodás a nekünk járó pénzekről. Erről csak annyi a véleményünk, hogy 2 éve azt halljuk, hogy jön a pénz, közben meg nem jön, szóval ezt a pénzes sikersztorit már csak akkor hisszük el, ha a magyar állam számláján lesz a pénz”.

Bejegyzésükben kiemelték: az uniós pénzeket sosem fogjuk megkapni, majd hozzátették, “gyenge kommunikációs trükk” volt az is, hogy meghosszabbították a Nemzeti Konzultáció kitöltési határidejét, hogy most tudjanak arra hivatkozni, hogy azért írják alá a 9. csomagot, mert még nem ismerik a végeredményt.

“Álljanak ki, és mondják el világosan, hogy miért beszélnek egyet és miért cselekednek másképp, mert nem értjük!

A szankciók ellen kampányolnak, de a szankciókat aláírják”

— olvasható többek között a bejegyzésben.

A poszt alján pedig a következő felhívást is közölték: “Ha téged is felháborít ez az egész helyzet, add tovább!”


(media1.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top