Politika

Lecsapott a rendőrség: Nyolc konzerv ellopása miatt letartóztattak egy hajléktalant

(Címlapkép: illusztráció)

Elképesztő fogás.

“Sátorlakó letartóztatva” — adta hírül a Police.hu honlapján.

A “sátorlakóként” megnevezett személy, egy 38 éves, jövedelem- és munkanélküli férfi, aki másfél éve él fedél nélkül a Duna parton felállított sátrában. Itt is csaptak le rá nagy erőkkel a szentendrei rendőrök, miután a “cipőnyoma kísérteties hasonlóságot mutatott” a decemberben feltört szigetmonostori hétvégi házaknál talált nyommal.

A rendőrség közleménye szerint F. Roland egy éjszaka alatt három hétvégi házba is betört. A rendőrök az egyik tulajdonos jelzésére vonultak ki, rövid időn belül azonosították és elfogták a férfit. A három idén elkövetett mellett, a férfi két tavalyi betörést is beismert.

A rendőrség közölte azt is, hogy a férfi miket lopott el a házakból:

7-8 konzervet (kukorica, csicseriborsó, ananász és paradicsomkonzerveket) és három májpástétomot.

Ezeket is tavaly tulajdonította el, idén ugyanis – mint mondta – “nem vittem el semmit, mert nem találtam kaját”.

A férfi tehát a betörésekkel csak rongálási károkat okozott, a kézzel betört ajtó, ablak, vagy a vállal befeszített ajtó megrongálásával összesen nagyjából 100 ezer forint értékben.

“Két tavalyi akciójakor 7-8 konzervet zsákmányolt, a kukorica, csicseriborsó, ananász és paradicsomkonzervek mellett három májpástétom landolt a zsebében”


— közölte a rendőrség.

Az azóta letartóztatásban lévő férfit lopással gyanúsítják, a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

(police.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top