Politika

Magasságos egek: Szijjártó Péter ezt mondta Brüsszelben – ettől a hajad is égnek áll

Kép forrása: MTI

Szijjártó szabadjára engedte a képzelt valóságot: olyasmiket mondott Brüsszelben, amit alig hiszünk el. Nem a tartalmát, mert az eszeveszett hazugság, hanem azt, hogy ezt a stand up-ot valóban lenyomta ott.

Rossz viccnek tartja, hogy az EU korrupcióról beszél

Szijjártó Péter kérdésre válaszolva reagált az Európai Parlament korrupciós botrányára is. Szijjártó szerint mi mindent megtettünk, amit az Európai Bizottság tőlünk kért.

– Én már azt is viccnek tartottam, hogy az EP utasítgatásokat küldött mindenkinek, hogyan korlátozzák a Magyarországnak járó pénzek kifizetését. Most már, hogy ezeket az embereket letartóztatták, egészen rossz viccnek tartom. Tehát az Európai Parlament korrupciós ügyekben a továbbiakban nem tud hitelesen megnyilvánulni – mondta.

Mielőtt halálra röhögi magát a viccelődésben a külügyminiszter, azt azért jobb tisztázni, hogy mi is a különbség Magyarország és az Európai Parlament korrupciós ügyei között:

Az Európai Parlamentben, ahogy kitudódott, hogy az alelnök érintett korrupciós ügyben, azonnal lemondatták, a vagyonát befagyasztották. Magyarországon pedig nem indul eljárás, ha a “haver” korrupt. Mert az már rögtön nem korrupció.


Majd ha itthon is befagyasztják a lopott vagyont, és hagyják az ügyészséget és a hatóságokat szakmai alapon dolgozni, akkor lesz csak vicces a helyzet, de akkor mi fogunk nevetni Önökön, Szijjártó úr!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top