Politika

Orbán megfogadta Dobrev Klára egyik javaslatát: januártól emelkednek a nyugdíjak

Ellenszel.hu

Idézzük fel, mit is akart Dobrev Klára Árnyékkormánya a rendkívül magas áremelkedések és a kormány gazdaságpolitikájának válsága miatt:

Orbán Viktor bejelentette:

Január elsejétől 15 százalékkal megemelik a nyugdíjakat.

Csak így tovább, reméljük, a többi javaslatot is megfogadja a miniszterelnök a Dobrev Klára féle Árnyékkormánytól!

Sokkal jobban járna az ország a teljes javaslatcsomaggal

Dobrev Klára a múlt héten mutatta be, hogy a nyugdíjasszervezeteket meghallgatva az #Árnyékkormány hogyan védené a nyugdíjasokat az infláció egyre elviselhetetlenebb terhétől. Három azonnali intézkedést javasoltak, mert az orbáni 43%-os élelmiszerinflációt egyszeri nyugdíjemeléssel nem lehet kivédeni. 


Úgy látszik, ezt csak Orbán nem érti. A miniszterelnök a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa és az Árnyékkormány három közös javaslata közül kettőt lesöpört az asztalról, és közben fogalma sincs róla, hogy mennyire reménytelen helyzetbe hozta az idős embereket – egy tisztességgel ledolgozott élet után – írja Dobrev Klára a Facebookon.

Ahhoz, hogy az orbáni infláció és az elszabaduló élelmiszerárak ne temessék maguk alá a magyar nyugdíjasokat, 10%-os, idei nyugdíjkorrekcióra van szükség visszamenőleg és egyszeri, 100 ezer forintos kompenzálást kell adni a legnagyobb bajban lévő időseknek!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top