Egyéb

A 13 éves fiú 400 ezer forintból épített saját házat: Nézd meg, amikor kinyitja az ajtót, és megmutatja milyen a belülről

retropercek.com

Luke Thill, a 13 éves fiú (Dubuque, Iowa, USA) saját házat épített a szülői ház kertjében.

Jelenleg már félig-meddig a saját maga által épített házban él, melyet megközelítőleg $ 1.500 dollárból (nagyjából 400-450 ezer ft) húzott fel.

Régóta érdekli az építkezés, és nagyon sokat olvasott a témában. Egy nap pedig úgy döntött, meg is valósítja az elképzeléseit.

Az építkezéshez szükséges pénzt ház körüli és kerti munkákból kuporgatta össze, és így beletelt egy időbe, mire bele tudott kezdeni a nagy terv végrehajtásába.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a rokonság anyaggal is segítette a munkáját, így a háza bejárati ajtaját például egyik nagybácsijától kapta.

Szerzett villanyszerelőt is, akinél cserébe kitakarított.

Az 5 négyzetméteres ház 3 méter hosszú és 1.67 méter széles. A srác rengeteg képet és videót (lásd alább) osztott meg az építkezésről és magáról a kis házról az interneten.


A ház egy olyan lehetőség, ahol nem felügyeli senki, és ahol nyugodtan lóghat a barátaival. Van benne mikro, tévé, de egy ágy is, ahol heti pár éjszaka elalhat.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top