Egyéb

Egy elvált édesanya keményen nekiment Berki Mazsinak “Egyik gazdag embertől a másikig mentél, mégis picsogtál, most mit fogsz csinálni? Azt hiszed…”

retropercek.com

Egy elvált édesanya keményen nekiment Berki Mazsinak. 

 

“Természetesen hetekkel ezelőtt minden attól volt hangos, szegény Mazsi, milyen nehéz neki, hogy egyedül kell fizetnie a számláit, fent tartania magát, meg a kislányát. Egyedül… ja. Először Krisztián volt ott, aki nem szűkölködött anyagi javakban, utána a milliomos szeretője. Így azért annyira nem nehéz. Drága Mazsi! Egyik gazdag embertől a másikig mentél, mégis picsogtál, most mit fogsz csinálni? Azt hiszed nehéz életed volt? Nem! Az majd most jön. Ha tényleg egyedül kell szembenézned a mindennapokkal, a fizetnivalókkal, egy gazdag férfi hátszele nélkül. Jó reggelt, ez a való élet, a való világ, ami igazán nehéz. De az is lehet, keresel magad mellé egy harmadik gazdag úriembert.


Tisztelettel, egy elvált édesanya, aki valóban egyedül old meg mindent, mert nincs más választása.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top