Egyéb

Kiderült a nagy titok – Ezért nincs Friderikusz Sándornak 63 évesen és Csonka Andrásnak 57 évesen felesége és gyereke

címlapfotó:illusztráció!

Megrázó titkot árult el szerelmi életéről Friderikusz Sándor

A népszerű műsorvezető péntek reggel volt a Music FM vendége, és ott igencsak meglepő vallomást tett magánéletével kapcsolatban.

Épp a párkapcsolatok pozitívumait és negatívumait beszélte meg Bochkor Gábor és István Dániel a rádió reggeli műsorában, a meghívott vendégműsorvezető pedig Friderikusz Sándor volt.

Míg Bocsi és Dani szintén meg-megosztott egy-egy sztorit magánéletéről, Friderikusz visszafogott volt, a legmeglepőbb titkot mégis ő árulta el:

Úgy gondolja, hogy egyedül is lehet harmonikus életet élni, ahhoz nem szükséges egy párkapcsolat, majd hozzátette: Soha nem vol­tam, és nem is le­szek sze­rel­mes, mert akkor nem kí­sért a ki­szol­gál­ta­tott­ság ér­zése.

Elsőre furcsának tűnhet a kijelentés, de ha belegondolunk, bizony van benne igazság. A szerelem sokszor okozhat fájdalmat, főleg, ha viszonzatlan.


Te egyetértesz a műsorvezetővel?

Kincset érő felvételre bukkantunk, amely 1986-ban készült és amelyben Friderikusz Sándor Vámos Nórának, a Debreceni Városi Televízió munkatársának ad interjút.

A neves tévés személyiség 28 évesen adta az alábbi interjút, de már annak idején is igen tudatosan, eltökélten építette pályáját.

Friderikusz 1986-ban bajuszt viselt, Vámos Nórának arról beszélt, hogy miként választja ki interjúalanyait. Fridi akkor is a legismertebb, legnépszerűbb személyiségeket hívta meg a beszélgetős műsoraiba, de beszélt Vitray Tamásról, szabadúszó pályájáról, valamint egyik, akkor megjelent könyvéről.

Csonka András


Csonka András az egész ország számára ismert személyiség, akinek a karrierjéről szinte mindenki tud mindent, viszont a magánéletéről annál kevesebbet.

Legutóbb a színész a Sláger FM-nek vallott arról, miért egyedülálló még mindig 57 évesen és miért nincs gyermeke sem.

– Kicsit hadilábon állok az idővel, de csak azért, mert mindig rájövök, hogy milyen gyorsan telik. A minap találkoztam Keleti Andreával, és fogtam a fejem, hogy már 16 éve annak, amikor a Szombat Esti Lázban együtt táncoltunk. Olyan, mintha csak egy tüsszentés ideje telt volna el azóta. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy mi volt még. Az elszalasztott lehetőségek, a kihagyott dolgok, és persze ott vannak a megvalósításra váró álmok is – mondta András a Sláger Kult műsorvezetőjének Sándor Andrásnak.– Most lett 25 éves az első lemezem az Állj meg, kislány! 2020 nyarán már tervben volt, de a pandémia miatt nem tudott megvalósulni egy koncertshow. Rengeteg fellépésem volt ebben a 25 évben, de egy igazi, profi zenészekkel, kicsit koncert, kicsit színház előadás még nem jött össze. Ez egy álom, ami, remélem, hamarosan beteljesülhet.– Az álmok kategóriájába tartozik a magánélet is, de ezen a területen „kiszolgáltatottabbnak” érzem magam. Ez a generáció erősen sodródik az árral, ötven fölött ez nem egyszerű. Sok rigolyánk van, sok dolgot megszoktam én is… nagy hatalom, ha az ember azt csinálja, amit akar, és nem kell alkalmazkodnia senkihez. A boldogság percekből, pillanatokból áll, igyekszem minél többet begyűjteni ezekből így is.– Az, hogy nem élek egy klasszikus családmodellben, el kell fogadni, próbálom kihasználni az előnyeit, a hátrányait pedig ledolgozni. Úgy tűnik, hogy ahogy a szakmámban igénylem a függetlenséget mint szabadúszó, ez a magánéletemben is lecsapódik, de ettől még nem fogok a Dunának menni – árulta el a színész.

címlapfotó:illusztráció!

forrásripost.hu
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top