Politika

Megsemmisítő véleménnyel van Orbán Viktorról az ukrajnai város polgármestere

nyugatifeny.hu

Nem a kedvencük.

Ivan Fedorov, oroszok által márciusban elfoglalt Melitopol 34 éves polgármestere a 24.hu-nak adott interjút, melyben beszélt Putyinról és Orbánról is.

“Vlagyimir Putyin egy terrorista. Mit lehet csinálni egy terroristával? Izolálni. Fegyverekkel, szankciókkal, kapcsolatokkal. Végső soron pedig meg kell büntetni. Minden fellépés fontos, a turistavízumok elvétele is, ezt Magyarországnak is meg kell tennie”

— jelentette ki a polgármester.

Fedorovot a háború elején az oroszok elrabolták, Volodimir Zelenszkij kilenc hadifoglyot adatott át Oroszországnak, hogy visszakapják a polgármestert.

Fedorov beszélt Magyarország oroszpártiságáról is, szerinte az ukránok ugyanolyan őrültnek tartják Orbán Viktort, mint Putyint.

“Ez az igazság. Ha megkérdezi az ukránokat Orbánról, ezt fogják mondani. A második világháború fasizmusa és a mostani oroszizmus ugyanaz”

— mondta el a polgármester.


Fedorov azonban nem csak Orbánt tartja felelősnek, szerinte ez ugyanis a magyarok választása is, minden magyarnak a feladata.

“Vannak választások Magyarországon, el lehet menni más pártokra is szavazni. Most Orbán Viktor az önök miniszterelnöke, és a magyarok feladata, hogy ezzel kezdjenek valamit”

— fejtette ki véleményét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top