Egyéb

Hatalmas csapás: karácsonykor fosztották ki Vajna Timit – Sokkoló videón, ahogy kirámolják a magyar sztár otthonát

Fotó: Járai László / Blikk

Vajna Timi nem úszta meg stresszmentesen az ünnepi időszakot. Amíg ugyanis távol tartózkodott Los Angeles-i otthonától, ismeretlen elkövetők törtek be a házába és rámolták ki az otthonát.

Egészen sokkoló képsorokat osztott meg közösségi oldalán Vajna Timi. Az üzletasszony ugyanis megmutatta otthoni biztonsági kameráinak felvételeit a követőinek, amelyen tökéletesen látszik, ahogy ismeretlen férfiak kirámolják Los Angeles-i otthonát.

Timi a megdöbbentő események ideje alatt éppen Aspenben tartózkodott, így nem találkozott a bűnözőkkel, a történek azonban így is sokkolhatták, pláne, hogy éppen az ünnepek ideje alatt történt meg vele a felfoghatatlan csapás.


Magukról az elkövetőkről egyelőre semmit nem tudunk, mindössze feltételezhető, hogy ketten lehettek, a kilétüket azonban egyelőre homály fedi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top