Politika

Botrány: Több napja nincs áram Budapest egyik legnagyobb kórházában

(Címlapkép: illusztráció)

Egy csőtörés miatt.

A Telex egy olvasói beszámoló alapján arról írt hétfőn, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház kardiológiai osztályán két napja nincs áram. Az olvasó ennek alátámasztására leveléhez mellékelt fotókat és kommenteket is.

“Le a kalappal a nővérek és orvosok előtt, akik a telefon zseblámpa fényénél látják el a betegeket”

— írta az egyikük.

Volt, aki videót töltött fel egy csoportba arról, hogy hiába kapcsolgatja a lámpát, az nem működik, a folyosón a földön pedig egy asztali lámpa van bedugva a konnektorba, mert abban épp volt áram.

“Két napja nincs áram, zseblámpa fényénél pelenkáznak, vizitelnek, gyógyszereztetnek, vacsoráztatnak”

— számolt be tapasztalatairól egy másik kommentelő.

A lap kereste az ügyben a kórházat, ahonnan kedden az alábbi választ közölték:


“A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban csőtörés következtében áramellátási nehézségek alakultak az elmúlt napokban. Intézményünk folyamatosan dolgozik a műszaki hibák elhárításán az áramellátás biztosítása és a kárelhárítás érdekében. A betegek ellátását az elmúlt napokban is folyamatosan biztosítottuk, a teljeskörű áramellátás a mai nap folyamán várhatóan visszaállításra kerül”.

(telex.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top