Politika

Tóth Gabi megszólalt, ökölbe szorul az arcod, ha meglátod: mi a fenét képzel magáról?

Kép forrása: MTI

Kevés gyomorforgatóbb dolgot találunk (pedig van elég ezekből) Tóth Gabi karácsonyi kívánságánál. A Fidesz kedvenc énekesnője elmondta, mire vágyik. Ki gondolta volna: újabb pénzesőre és haknira “Erdélyországban.”

„Én hiszek a Jézuskában. Persze, nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne”- mondta el Tóth Gabi a Hír TV-nek adott interjújában.

Valakik ott fentről (a Karmelitából?) segítik Gabit

„Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, ha összejönnének. 

Kedves Gabi!


Ha folytatod ezt a meghasonló dörgölőzést a kormányhoz, akkor biztosra vesszük, hogy a Romániába lapátolt pénzekből majd a te turnédra is futja. Reméljük, egyszer rájössz, hogy mekkora ciki volt ehhez a hatalomhoz szegődnöd, és akkor már szégyen lesz, amit műveltél ezzel a haknizással.

Csak akkor már senki nem fog szeretni, hiszen akinek

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top