Politika

Újabb gyurcsányi jelzőt kapott Orbán: “Ficamember”

civilhetes.net

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke egy Facebook-posztban beszélt a haza és az emberiség ügyéről, a történelem sodrásáról és arról, hogy a magyar ellenzéknek igaza van történelmileg.

Csütörtökön egy Facebook-posztban beszélt a volt miniszterelnök arról, hogy „a haza ügye és az emberiség ügye nem áll ellentétben egymással”, amit „a mostani ficamember” nem ért.

A magyar ellenzéknek igaza van történelmileg, amikor a szabadság, a demokrácia, a népek együttműködésének ügyét képviseli. Mert értik, hogy a haza ügye és az emberiség ügye nem áll ellentétben egymással.

A mostani ficamember ezt nem érti. Vagy nem akarja érteni. Ezt se. Szkanderozik a történelemmel. A megvertek dacos szédelgése nem emel fel egyetlen népet se. Ezért fog az az ember és mindene, amit ránk erőszakolt, elbukni.

Gyurcsány Ferenc bejegyzésében arra is kitért, hogy a szabad élet, gondolkodás és szeretet ellen érvelők el fognak bukni, mert ez a történelem törvénye, hisz „legfeljebb a pillanatot lehet hajlítani”.

Gyurcsány Ferenc karácsonyi posztjában is felelevenítette a szeretet témakörét, akkor gondolkodó, filozofikus áhítattal megközelítve az örök isteni kérdésen merengve.


Emellett szintén karácsony alkalmából egy másik üzenetben az ukrajnai helyzetre is reagált az egykori miniszterelnök, ahol arról írt, hogy fordított esetben vajon békét ajánlanánk-e, amennyiben minket támadna az ellenség, amely már a Tisza vonaláig nyomult. Úgy fogalmaz:

A magyar kormányfő békéje a trianoni béke.

(Index) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top