Egyéb

Nagy Ferónak már fűtésre sincs pénze, 16 fokban alszik a feleségével

retropercek.com

Nagy Feró elárulta, hogy az energiaválság miatt neki is változásokat kellett bevezetnie az otthonában: kiderült, hogy újra cserépkályhával fűt, így 16-17  fokban alszanak a feleségével.

 

A zenész most a Blikknek árulta el, hogy milyen megtakarítási ötletei vannak.

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró”

– mesélte a lapnak Nagy Feró.


A zenész hozzátette, hogy nem csak a fűtéssel, de az étellel kapcsolatban is spórolnak, megnézik, hogy mit és mikor vásárolnak. Hozzátette, hogy a hétköznapokban is szívesen főz, mert így rálátása is van arra, hogy mennyit költenek ételekre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top