Egyéb

Ezt teszi az emberi testtel a csirkeláb fogyasztása

szunido.com

A csirkeláb az egyik olyan étel, amit sokan rajongásig szeretnek, míg mások rá sem tudnak nézni. A legfrissebb kutatások eredményei azonban azt igazolják, hogy azok járnak jól, akik nem húzzák tőle a szájukat. Érdemes azt rendszeresen, hetente egyszer fogyasztani. Még az is sokat számít, ha csak a húslevesbe főzöd bele, mert így a csirkelábban található hatóanyagok kioldódnak, és a leves levével beviszed őket a szervezetedbe.

Nézzük, melyek azok az anyagok, amelyek miatt annyira egészséges ez az egyszerű élelmiszer.

A Kínai Nemzeti Egyetemen végzett kutatások alapján, a csirkelábban található kollagén segít tovább megőrizni a bőr fiatalos textúráját.

Ráadásul a csirkelábban nemcsak kollagén, de kondroitin-szulfát és hialuronsav is található, amelyek szintén segítenek megelőzni a bőr korai öregedését, illetve lassítani az öregedés tüneteinek megjelenését a bőrön.


Ezek az anyagok segítenek abban is, hogy a testünkben található porcok hidratáltak legyenek, enyhíthetik az ízületi gyulladás és más ízületi panaszok tüneteit.

Röviden tehát a csirkeláb a bőrünk, az ízületeink, és a csontjaink nagy barátja!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top