Politika

Elképesztő dolgot villantott Győzike az új klipjében

nyugatifeny.hu

Érik a Kossuth-díj.

Újjáalakult Romantic zenekar, aminek apropóján egy klipet már be is mutattak. Ebben többek között a banda azt énekeli, hogy “az életben semmi sem véletlen”.

Pedig az életben címmel jelent meg a Gáspár Győző, alias Győzike nevével fémjelzett Romantic zenekar régi, ám felújított dala. A nótához készült klipben pedig

egy tűzpiros Ferrari is feltűnik, OV 22 rendszámmal.

Azt egyelőre nem tudni, van-e összefüggés a nemrég Fidesz-taggá előlépő, korábban a Békemenet első sorában botorkáló Győzike korábbi kijelentésével, miszerint nagyon büszke arra, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök. Ezt bizonyosan nem lehet tudni, csak következtetni lehet az OV betűkből.

Mindenestere a dal refrénje az, hogy

“Pedig az életben, semmi sem véletlen”.

Az esetre a 24.hu hívta fel a figyelmet, a klipet pedig alább lehet megtekinteni. A Ferrari pedig a 14. másodperc környékén tűnik fel először a videóban.


Jó szórakozást kívánunk!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top