Egyéb

Dombóvári István közleményt adott ki ma. A házasságával kapcsolatban tudatta

minden-egyben.com

Dombóvári István a  írt hosszú bejegyzést. A közleményben röviden leírja az elmúlt három és fél évet, azt az időszakot, melyet kedvesével élt meg. A humorista egy lila sávot tett a fotón maga és felesége közé, de ezzel nem azt akarta jelezni, hogy vége, hanem éppen az ellenkezőjét. Úgy érezte, kell a humor, ezekben a másoknak oly nehéz, szakítós időkben. A lényeg Istvánéknál, hogy minden rendben van és együtt folytatják a megkezdett közös utat feleségével.

 

Mindössze 3 és fél éve találkoztunk először.
Hú, mennyi minden történt azóta!
Az egész életemet megváltoztattad. Amikor feleségül vettelek, az volt életem legjobb döntése. Teltek-múltak a hónapok, elköltöztünk, új feladatokat kerestünk.
A pandémia 0-24-ben egy légtérbe kényszerített minket, de mi azt is hősiesen álltuk.
Aztán jött az igazi fordulópont, amikor közölted, hogy a gyermekemet hordod a szíved alatt.
A mi kis közös csodánk érkezése alaposan felforgatta a mindennapjainkat, semmi nem maradt olyan amilyen volt.
Közben újraindult az élet, nekem is lett munkám, már nem tudtunk annyit együtt lenni, amennyit szerettünk volna.
Próbáltunk mindent ugyanonnan folytatni, de a világ közben alaposan megváltozott körülöttünk. Ezért egy szép napon leültünk, hogy alaposan átbeszéljük az életünket és a kapcsolatunkat.
Elhatároztuk, hogy pontosan ugyanígy, együtt folytatjuk tovább ahogy tegnap, hiszen minden szuper, szeretjük egymást és soha nem voltunk boldogabbak mint most.
Azt a kékeslila izét csak azért tettem a képünkre mert megtetszett.
Megkérek mindenkit, hogy ha van kedve, nyugodtan örüljön velünk együtt, hiszen nem csak az a sztori, amikor baj van, hanem talán az is, amikor nincs!

Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top