Politika

Belső viszály: Újabb fideszes alapszervezet oszlott fel

thepost.hu

Egymást ölik.

Elismerte Pajtók Gábor fideszes országgyűlési képviselő, hogy a párt egri szervezetének „újjászervezése folyamatban van”.

A hír akkor derüllt ki, amikor kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában Mirkóczki Ádámot, a város polgármesterét a szervezet feloszlásáról szóló értesülésről kérdezték, a volt jobbikos, ma már független politikus úgy reagált:

„Nemhogy nem vagyok meglepődve, hanem inkább azt kérdezem: mi tartott ennyi ideig?”

Mirkóczki szerint az egri Fidesz tavaly februárban összeállt a Mi Hazánkkal és a helyi baloldal egy részével, hogy a városi vagyont kiszervezzék és hogy

megbuktassák a városvezetést.

A polgármester szerint a fideszes képviselők „Eger-ellenes” politikája vezetett a pártszervezet feloszlatásához.

Az már korábban világossá vált, hogy Pajtók Gábor és a Fidesz egri frakcióvezetője, Oroján Sándor viszonya megromlott.


Pajtók tavaly augusztusban azzal vádolta meg Orojánt, hogy az ő és a frakció feje fölött elvtelen paktumot kötött az MSZP-s Mirkóczki Zitával, az értékek helyett az egyéni érdekek mentén politizál, elárulva a választópolgárokat.

Nemrég a csepeli Fidesz-szervezet is feloszlott, amihez Németh Szilárd országgyűlési képviselő és Borbély Lénárd polgármester konfliktusa vezetett.

(via hvg.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top