Politika

Nincs mellébeszélés: nyíltan beszélnek arról, hogy bűnszövetkezet lett a Fideszből

thepost.hu

Az ellenzéki pártoknak is üzent a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc csütörtök reggel a Fideszről és az ellenzéki pártokról írt Facebook-oldalán, szerinte a kormánypárt és ellenzéki pártok is tönkremehetnek, ha nem teljesítik a létezésüknek értelmet adó feladatot.

A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

Tönkremehet valaki úgy is és akkor is, ha ezt még nem tudja, mi több, ha esetleg még más se látja azt.

Mert nem feltétlenül akkor megy valami tönkre, ha darabjaira hullik, hanem akkor, amikor már nem teljesíti létezésének értelmet adó feladatát.

Tönkrement a Fidesz, mert már semmit nem jelent nekik Kölcsey parancsa: “a haza mindenek előtt”. A párt fasiszta bűnszövetkezet lett.

Uralkodtak a mi környékünkön náluk aljasabb rendszerek is. Ideig-óráig. De nem lehet túljárni a történelem eszén. A Fidesz ezzel próbálkozik. Rajta fog veszni. Mert a történelmi élet sikerességének záloga nem a fizikai nagyság, hanem a szellem, az erkölcs nagyszerűsége. Akiből ez hiányzik, az bukni fog. A Fidesz bukni fog.

Persze tönkremehet jónéhány ellenzéki párt is. Esetükben is lehet az a helyzet, amikor látszólag még vannak, de valójában már nincsenek. A vegetálás ugyanis nem egyenlő az élettel.

A valóban működő ellenzéki párt kormányzóképes, szervezett, alternatív politikai erő. Akik ezen képességeket nem birtokolják, azok még ha láthatóak is, de már tönkrementek. Ezek az ellenzéki pártok talán még nem vesztek el örökre, de ha valóban működni akarnak, akkor újra össze kell őket rakni. Ki-ki maga sorsának kovácsa.


Mi is.

2023

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top