Belföld

Alekosz az új izomceleb! Felismerhetetlenre gyúrta magát a hellén hős – brutális fotók

Blikk.hu

Az egykor kérdőjel testalkata miatt rengeteget támadott Alekosz testépítővé gyúrta magát.

Nagy Alekosz elképesztő menetelésen van túl. Azok után, hogy közösségi oldalán megosztott bejegyzéseivel közel egy éve rángatja az orránál fogva az ország realityhősökre éhező polgárait, azt is elérte, hogy a legnagyobb kereskedelmi csatornák visszaemeljék a képernyőre, és akárcsak a régi szép időkben, szinte minden nap szembejön velünk a televízióban.

A polgárpukkasztással megkent hétköznapok alatt azonban komoly munka folyik! Alekosz ugyanis gyúr, méghozzá nem is akárhogy. Vagyonőri állását hátrahagyva testépítőnek állt, ez pedig bármilyen fura is, ezúttal egyáltalán nem tréfa.

A korábban ikonikus “kérdőjel” testalkata miatt rendszeresen támadott görög hős ugyanis brutálisan kidolgozta izmait, kemény munkája eredményét pedig meg is osztotta 24 órán át elérhető Facebook sztorijában.


Az ujjnélküli felsőben feszítő Alekoszt megnézve muszáj lesz kijelentenünk: a korábban a BRFK által is megfigyelt Valóvilág győztes az új izomceleb!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top