Belföld

„Kérem önöket, bocsássanak meg” – levelet küldött a vétkes sofőr a gyászoló családnak

borsonline.hu

A családok felfoghatatlan fájdalmat élnek át.

Egy levélben könyörög a gyászoló családtagok bocsánatáért az a sofőr, aki napokkal ezelőtt, még február 10-én egy tragikus, több ember életét követelő halálos balesetet okozott Kassán. A tragédiában három ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem tudták megmenteni. A vétkes sofőr most egy elektronikus levelet küldött az áldozatok gyászoló családtagjainak, amelyben sajnálatát fejezte ki és bocsánatért könyörög.

– Nagyon sajnálom, hogy ez a tragikus baleset egyáltalán megtörtént. Elvesztettem az eszméletemet és görcsrohamom volt, azt sem tudtam, hova megyek. Eltekintve az őszinte bocsánatkérésemtől, beismerem a tetteim következményeit. A legfájdalmasabb mindig a szeretteink elvesztése. Vérzik a lelkem, elfogadom a büntetést. Nagyon-nagyon kérem önöket, hogy bocsássanak meg nekem – idézi a balesetet okozó sofőr szavait a tvnoviny.sk.

A Kassai Járásbíróság vasárnap elrendelte a 43 éves kassai BMW sofőrjének letartóztatását.


Hétfőn este a 82-es úton, Nyúl és Écs között történt halálos baleset. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütközött egy menetrend szerinti, helyközi busszal. A balesetben a gépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A Kisalföld fotót közölt a tragédiáról.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top