Politika

Ördögűző papot fogadott Orbán Viktor a kolostorban – fotó

Kép: Facebook/Orbán Viktor

Jim Blount atya a Szeretetláng mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa február 14-én, kedden a szombathelyi székesegyházban tart előadást, de Orbán Viktor is elkapta egy fotóra.

Jim Blount atya gyógyító imaestre hívja a fiatalokat február 15-én, szerdán 18 órától a Belvárosi Templomba, így nem csak Szombathelyen hanem Budapesten is hirdeti az Örömhírt, valamint belső és fizikai gyógyulásokért imádkozik, különleges ereklyékkel is (Pio atya kámzsája, az Igazi Kereszt ereklyéje, stb).

Isten hozta James Blount atyát Magyarországon!

– írta a képhez a magyar miniszterelnök.

Jim Blount atya, aki egy missziós közösség tagja az Egyesült Államokban, 40 éve hivatalos exorcista. Múlt évben a Szeretetláng fesztiválra érkezett Magyarországra előadóként. Érkezése után az Úr megmutatta neki, hogy Magyarországot a közeljövőben valamilyen támadás éri, amely azonban imával elhárítható lenne:

Láttam egy fekete színbe öltözött, felfegyverzett hadsereget, ami megtámadta Magyarországot, és bevonult annak területére. E hadsereg szellemi háttere ugyanaz, mint a kommunizmusnak és annak mai fejlett világbeli utódainak.

– mondta akkor.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top