Belföld

Óriási tűz és füst az Árpád hídnál – fotók

infostart.hu

A főváros több pontjáról is jól látható a füstoszlop.

Nagyobb tűz lehet az Árpád híd budai hídfője környékén, mert a közelben hatalmas füst látható. A hídon egyelőre zavartalan a közlekedés, de folyamatosan érkeznek a tűzoltó egységek a tűzesethez.

Az Infostart tudósítója a helyszínről azt jelentette, hogy a Hajógyári-sziget déli csúcsán egy luxusjacht kapott lángra, a tűz láthatóan a fedélzeten pusztított, és előbb fekete, majd szürke füsttel égett.

Egy, vélhetően helyi tűzoltóegység hamar elkezdte az oltást egy vízsugárral, majd nem sokkal később megérkezett egy tűzoltóhajó is, és három habsugárral elfojtotta a hajón tomboló tüzet.

Tudósítónk arról számolt be, hogy a lángok megfékezése után is égett műanyag szaga terjeng a környéken.

A tűzoltók egyelőre nem tudnak a fedélzetre lépni, noha a hajó eleje teljesen épnek látszik a partról, és annak sincs nyoma, hogy süllyedne a hajótest. Ugyanakkor váratlanul ismét felcsaptak a lángok a hajó hátulja környékén.


A rendőrség közben motoroshajókkal lezárta a környéken a vízi közlekedést is.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kigyulladt a kikötőben, a vízen lévő, mintegy tizenöt méter hosszú hajó a Hajógyári szigetnél. A jármű mintegy fele égett. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a szárazföldről, valamint a Szent Flórián tűzoltóhajóról is oltják a lángokat. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

A helyszínen készült képgalériánk:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top