Politika

Rákay Philip azt állítja: Halálosan megfenyegették őt és családját a fideszességük miatt

nyugatifeny.hu

A gyerekeit állítólag ki kellett menekítenie az iskolából, mert “fasisztázták” őket.

A Mandiner nevű fideszes propagandalapnak adott “interjút” a magát Philipnek hívató Rákay Kálmán nevű NER-vállalkozó.

A nagy mesemondó az interjúban egyebek mellett arról magyarázott:

“A kampányban napi rendszerességgel zaklattak bennünket, filmezték a házunkat, drónoztak, s a feleségemet és engem is többször halálosan megfenyegettek. Ez mind annak az aljas, mocskos, igaztalan balos hergelésnek a következménye, amit alapvetően ellenem s rajtam keresztül a kormányzó párt ellen folytatnak.

Azt persze soha nem irigyli senki, mennyi munka van a sikerek mögött, ahogy az sem izgat senkit, hogy közvetve és közvetlenül hány embernek adunk munkát, s hogyan segítettünk egzisztenciálisan több tucat családot, mondjuk, a koronavírus-járvány idején.”

A csúnyán megbukott, Aranybulla című sorozatát ért kritikák kapcsán “Philip” azt állította, hogy a Petőfi-filmmel kapcsolatos elfoglaltságai miatt a sorozat írásában nem vett részt, a kreatív stábnak se tagja, és csupán egyike a négy társproducernek, így nehezményezi, hogy leginkább rajta csattannak „az utóbbi hetek ocsmány kritikái”.

Az Aranybulla című sorozatot kritizálók jelentős részét „haladároknak” tartja, aki gyűlöletből írtak a „szegény Aranybulláról”, ami egy „ártatlan dokumentumfilm-sorozat”.

A támadások mögött Philip szerint a


“hazánkat dollárért elárusító, hangadó balliberális értelmiségihorda áll.”

Rákay azt is leszögezte: nincs pozitív véleménye a magyar filmgyártás Andy Vajna kormánybiztossága által fémjelzett éveiről, amikor kevés történelmi film készült.

Vagyoni helyzetéről szólva “sikeres vállalkozásairól” magyarázott, melyekhez szerinte a cégei nem kaptak állami szerződéseket.

Rákay az interjúban arról is mesél, hogy gyermekeit állítólag ki kellett menekíteni „egy iskolából, ahol a diákok fasisztázták őket a tanárok passzív asszisztálásával”.

Ezzel együtt is folytatja munkáját, beleértve a Megafon nevű fideszes propagandaszervezetet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top