Politika

Elképesztő, amit Gulyás Gergely mondott a Karmelita előtt könnygázt bevető rendőrökről

nyugatifeny.hu

„Gyermekvédő” kormány.

Gulyás Gergely a Mandinernek adott interjújában beszélt a tüntetők ellen könnygázt bevető rendőrség „profi” fellépéséről a tüntetéseken.

„Az elmúlt években a rendőrség bebizonyította, hogy milyen profin kezeli ezeket a tüntetéseket. Amikor a ma tüntetők szövetségesei voltak hatalmon, akkor a jogszerűen demonstrálóknak a szemét lőtték ki.

Viszont garázdálkodni, rombolni, építkezési területre betörni tilos, közintézményeket megtámadni szintén. Ezek jogellenes cselekedetek, tehát

a rendőrség arányosan, szakszerűen lépett fel”

– mondta. Arra a kérdésre, mikor számíthatnak béremelésre, azt válaszolta:


„Ahogy az EU a nekünk járó pénzeket folyósítja. (…) Most az igazságszolgáltatással kapcsolatos módosításokat elfogadtunk, minden jogi akadály elhárult. Egy politikai döntésre várunk Brüsszeltől, jogilag teljesítettünk mindent, amit a Bizottság a pedagógus-béremelés feltételeként – amúgy jogalap nélkül – megkövetelt.”

(mandiner.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top