Politika

Orbánnal 22 év után váratlanul szembejött egy régi ismerős: Ezt mondta neki

nyugatifeny.hu

Nem számított rá.

Vasárnap a Facebook-oldalán osztott meg egy videót egy régen látott szimpatizánsával készült találkozóról a miniszterelnök. Orbán Viktor 2001-ben közös képet készített egy akkor még kiskorú lánnyal, bizonyára utóbbi szüleinek biztatására.

A csütörtökön és pénteken megtartott nemzetközi szélsőjobbos CPAC-rendezvényen jelen volt a már felnőtté cseperedett lány, aki megmutatta a láthatóan megszeppent miniszterelnöknek a 22 évvel ezelőtt készült képet. A fotó a fiatal nő elmondása szerint Esztergomban készült, amikor a korona – egy milleniumi ünnepségsorozat keretében – a városban volt kiállítva.

A váratlan találkozó emlékére közös fotó készült, kezükben a 22 évvel ezelőtti fotóval. A találkozóról – egészen „véletlen” – találkozóról készült kisfilm alább látható:


(Orbán Viktor/Facebook) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top