Politika

Íme Magyar Péter 3 megdöbbentő állítása a reggeli interjúból

Magyar Péter interjút adott a Telexnek, amely kedden jelent meg az oldalon és ahol Varga Judit exférje számos dolgot elmagyarázott. Ebben a cikkben ezeket vesszük végig.

 


No de hogyan is jutottunk el az interjúig? Novák Katalin, az azóta lemondott volt köztársasági elnök – akit lemondása után Sulyok Tamás váltott a pozícióban – kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének.

Ez nem csak Novák helyébe került, hanem visszavonult a közélettől Varga Judit, Magyar Péter korábbi felesége is, aki az eset idején igazságügyi miniszter volt. Volt férje ekkor jött ki a napra és kezdte erőteljesen támadni az Orbán-kormányt és a NER-t úgy általában. A Mosthir.hu oldalon többször is írtunk az erős Facebook bejegyzéseiről, az összeset megtalálod a „Magyar Péter tag” alatt.

Ezek után került ki a Telex YouTube-csatornájára a vele készült interjú:



 

Az interjúban arról beszélt, hogy a mostani hetekben a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen. Illetve azt is hozzátette, hogy olyan helyekről is kapott támogatást, amire nem is gondolt volna.

Például egyházi vezetőktől, a Történelmi Magyar Családok Szövetségétől és régi barátoktól is.

Íme Magyar Péter három erős állítása az interjúból:


  1. „Látni kell szerintem, hogy itt mindenki fogva van. Kormányzaton belül is mindenki fogva van, hogy éppen személyes információkkal, pénzügyi machinációk vagy más miatt, az egy kérdés, és az ellenzéken belül is nagyon sok mindenki fogva van.”
  2. „Szerintem Rogán Antalnak van speciális tudása, nagyjából mindenkiről”.
  3. „Ott ült az asztalnál több ezer milliárd forint, néha ott ült a miniszterelnök, sokszor ott ült a veje, és nyilván ilyenkor nem az ország megmentéséről, az egészségügy rendbetételéről vagy az oktatás megreformálásáról van szó, hanem arról, hogy kinek mit kellene átvenni, milyen focicsapatot kellene támogatni, milyen beruházásba lehetne beszállni, milyen konstrukcióban és ki vásárolja meg a repülőteret”.”

További érdekes részletekkel még jelentkezhetünk!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top