Politika

Magyar Péter felkavarta az állóvizet: Orbán feleségétől visszhangzik az internet

Magyar Péter friss interjújában felidézett pár emléket abból az időszakból, amikor még Orbánék vacsorapartijain is részt vett.

Varga Judit exférje borított Lévai Anikóról a Telexnek

Magyar Péter interjút adott a Telexnek a nagy port kavart Partizán-interjú után. Varga Judit exférje Rogán Antal megítélése, valamint a NER partijai mellett Orbán Viktor feleségét, Lévai Anikót is szóba hozta.

Mint mondta, látta, ahogy Lévai minisztereket, képviselőket bizonyos dolgok miatt számonkért. Magyar saját bevallása szerint hallomásból értesült arról, hogy bizonyos személyi döntésekben Orbán feleségének is volt szerepe.


Kifejtette, hogy Lévaival jó kapcsolatot ápolt, az ő szerepe méltatlanul alulértékelt. Hozzátette,

nem negatív szerepre gondol.

Felmerült Lévai befolyása

Magyar szerint a miniszterelnök nejének még ha nincs is formális hatalma,

nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre.

Megjegyezte, őt pozitív szereplőnek gondolja. Ám ettől függetlenül látja, hogy működik a rendszer és bárhogy „csűrjük-csavarjuk” a történetet, ez nem nevezhető normális állapotnak.

Videó:


(Telex/YouTube/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top