Politika

Ceglédi Zoltán mondta ki, amit Magyar Péterről már rég ki kellett volna

Ceglédi Zoltán a közösségi oldalán írt arról, hogy Magyar Péternek meg kellene neveznie azt a minisztert, aki a Karmelitában megfenyegette. Ha ezt nem teszi meg, hiteltelenné válik.


Varga Judit volt férje utalgatásokat tett olyan korrupt kormánytag létezésére, akinek bűnös ügyleteiről a Fidesz is tudott. Orbán évértékelője előtt a közösségi oldalán írt bejegyzést erről. Nevek ott sem hangoztak el. Azóta sok szép képet láttunk róla, ahogy a csinos ingekben feszít, és „Üzenem az otthoni hegyeknek” verset is posztolt már, de nem erre vagyunk kíváncsiak. Azért nem, mert a Partizánnak adott interjújában Magyar Péter azt vetítette elő, hogy információi vannak. Olyanok, amikről ő mint egykori „belsős” nekünk, a „külsősöknek” tud majd mondani valami újat, amit csak ő tudhat. Ha ez így van, annak csak örülhetünk, de akkor mondjon is valamit!

Ceglédi Zoltán bejegyzése kapcsán azt állíthatjuk, amit az újságok nem szoktak egy vélemény idézésekor. Az alábbi szöveg MAXIMÁLISAN TÜKRÖZI a szerkesztőségünk álláspontját:

„nem a titkosszolgálatok emberei tárgyaltak velem, hanem egy miniszter. A nevét felesleges leírnom” – írja Magyar Péter arról a korábbi vádjáról, hogy megfenyegették a Karmelitában.
Nos, kedves független és objektív sajtó, szerintem most jött el a pillanat. Most kellene egy közös kiállás, hogy nem, bazmeg, nem csinálsz belőlünk bohócot, nem fölösleges, hanem KÖTELEZŐ leírnod a nevét, mi pedig addig egy kurva szót nem szemlézünk a posztjaidból.


Kedves független és objektív sajtó, épp szopatnak téged, mivel annyira szeretnéd Orbánt leváltani, hogy mindenre lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra. Lehet itt még szórakozni, előadni, hogy mit tudom én, Magyar Péter azért csak célozgat, mert különben MEGÖLIK., de lássunk már világosan: ez így egy üres póz, tét nélküli címlapvadászat, pletykálkodás. Kedves Magát Valódi Sajtónak Tartó Szerkesztőségek, most vagy felkenitek magatokra önként a bohócsminket, vagy közlitek, hogy addig leállnak a Magyar Péterről szóló hírek, amíg csak szopat titeket, és NEM MONDJA MEG AZT A KIBASZOTT NEVET.”

Ceglédi Zoltán bejegyzése.


Ha Magyar Péter épp „építkezik” és egy pártot akar alapítani, akkor kezdhetné ott, hogy nyíltan beszél. Elég jó indítás lehetne egy jobbos politikai közösségnek ez.

Pesty László korábban úgy fogalmazott: ő volt az első fecske, Magyar Péter a második. Ha arra gondolt, hogy ő sem mondott semmit, és Magyar sem, akkor valóban itt egy egész fecskefészek gyűlik össze lassan, csak attól nem lesz olcsóbb a kenyér és nem derül ki, hogy melyik korrupt fideszes mennyit lopott a magyaroktól…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top