Politika

Magyar Péter kitálalt Orbán Viktor feleségéről, Lévai Anikóról

Magyar Péter kitálalt Orbán Viktor feleségéről, Lévai Anikóról. Azt mondta, látta, ahogy Lévai Anikó minisztereket, képviselőket kért számon vagy számoltatott be.


Magyar szerint Orbán Viktor feleségének „méltatlanul alulértékelt a szerepe”, nem negatív, hanem pozitív értelemben. Hatvanpusztával kapcsolatban azt mondta, hallotta, hogy egészen sajátjukként beszéltek róla.

Magyar Péter videóinterjút adott a Telexnek. A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen. Magyar részletesen beszélt a Fidesz köreinek működéséről és Orbán Viktor miniszterelnök felesége is szóba került, akivel személyesen is jóban van. Magyar szerint Lévai Anikónak „méltatlanul alulértékelt a szerepe”, nem negatív, hanem pozitív értelemben.

„Azt gondolom, hogy ha nincs is formális hatalma, nagyon nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre, és néhány dolognak az ellenőrzésére.”

„Olyanokat láttam, hogy minisztereket, képviselőket bizonyos dolgokért számon kért, vagy beszámoltatott, és olyanokat meg hallottam, hogy bizonyos személyi döntésekben neki is nagyon nagy szerepe van” – mondta Magyar a Telexnek.


Hozzátette „de talán ez teljesen normális, hiszen ha a férjed a miniszterelnök, akkor nyilván neki is kellenek tanácsadók, a hivatalos tanácsadókon kívül is, és az lehet éppen a feleséged.”

Szóba került hatvanpusztai birtok is, amiről Magyar Péter azt mondta,

„Van olyan emlékem, amikor úgy beszéltek egyes szereplők erről, mintha a saját ingatlanuk berendezéséről, építéséről vagy felújításáról lett volna szó, de nyilván ezeket nehéz szétválasztani, mert nem azt mondták, hogy az enyém, nincs is a tulajdoni lapon az ő nevükön.”

Szerinte „lehet itt szépíteni a dolgokat, de most épül itt egy tízmilliárdos, vagy nem tudom, mennyibe kerülő ingatlan, amit a miniszterelnök édesapja csinált, mennyire hihető, hogy magának készít egy ilyet?”






Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top