Politika

Összeült a kupaktanács: Dőltek a röhögéstől Orbán cimborái szerda délelőtt (+fotó)

Orbán Viktor friss Facebook-poszttal jelentkezett.


„Kupaktanács”

– nemes egyszerűséggel ezzel az egy szóval posztolt a minszterelnök szerdán a közösségi oldalán. A fotón miniszterei körében látható, a jelek szerint jól múlatott a társaság.

Vajon mi lehetett a vigyor tárgya a kormányülésen?


A miniszterek biztos nem azon kacagtak, hogy a keddi kamatdöntés óta a forint gyengélkedik. Cikkünk írásakor, szerda délután fél 2-kor 391,55 forint körül mozgott az árfolyama. Ez a szám reggel fél 8-kor 390,99 volt.

A Demokratikus Koalíció erre reagálva délutáni közleményében hangsúlyozta az euró bevezetésének fontosságát, valamint azt, hogy ideje lenne kitűzni az intézkedés céldátumát.


Más rossz hírt is kapott Orbán, így vigyora teljesen érthetetlen. Szerdára kiderült, hogy az a Tiborcz-féle ingatlan, amelyben vasárnap találkozót tartott a miniszterelnök néhány emberével,

még nem kapott használatbavételi engedélyt.

(Orbán Viktor/Facebook/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top