Politika

Varga Zoltán: Pintér hallgatásával védi a pedofilhálózatot

Pintér Sándor bojkottálta a Népjóléti Bizottság ülését – Hallgatásával védi az orbáni pedofilhálózatot a belügyminiszter. Közleményt adott ki Varga Zoltán, az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának elnöke, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője.


Nem ment el az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának ülésére Pintér Sándor belügyminiszter. Az ülésen a felügyelet alá tartozó gyermekvédelmi rendszer felelősségéről kérdezték volna a bicskei pedofilügyben. Távol maradtak az üléstől a fideszes képviselők is, akik Orbán Viktor miniszterével együtt körömszakadtáig védik a magyar kormányzat legmagasabb szintjéig érő orbáni pedofilhálózatot.

A Demokratikus Koalíció szerint ki kell söpörni az orbáni pedofilhálózatot a hazai gyermekvédelmi rendszerből, amelyet cinkos hallgatásával védelmez a Fidesz és Pintér Sándor belügyminiszter. Meg kell tudnunk végre, hogy miért nem védte meg az ártatlan gyerekeket az Orbán-kormány alá tartozó Szociális- és Gyermekvédelmi Főigazgatóság. Miért nem alkalmazták az ilyen esetekre kidolgozott szakmai módszereket, eljárásokat? Miért nem működött a jelzőrendszer? A Demokratikus Koalíció nem fogja hagyni, hogy Magyarország a fideszes pedofilok vadászterülete legyen! Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és unokáinkat, akármilyen magas kormányzati szintről is működtetik az orbáni pedofilhálózatot!” – zárja közleményét Varga Zoltán.


Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy egy pedofil edző szabadon mászkál jelenleg is. Erről az a hiányos és rozoga gyermekvédelmi rendszer tehet, amit a Fidesz Európa legerősebbjének hazudik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top