Politika

Megdöbbentő dolog történt Magyar Péterrel

Magyar Péter kedden reggel terjedelmes interjút adott a Telexnek. Szerdán már azzal jelentkezett, hogy beidézte az egyik rettegett Integritás hatóság.


 

„Az interjúimban elhangzottak miatt a mai napra beidézett az Integritás Hatóság. Ez az a szervezet, amelynek a létrehozását a gonosz Brüsszel az uniós pénzek kifizetéséhez feltételül szabta. Hogy milyen ügyben és milyen céllal idéztek, nem tudom, de bízom benne, hogy az újonnan felállt hatóság érdemi munkát tud végezni. Hogy lenne mit vizsgálni, az a napnál is világosabb.”

– fogalmazott a Facebookon Magyar Péter.


Ahogyan azt már lassan hívják, a Magyar Péter jelenséggel a Mosthir.hu is sokszor foglalkozott már. Legutóbb kedden délután írtunk arról, hogy felröppent a pletyka: Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje pártot alapítana.

Mi történt az Integritás Hatóságnál?

Magyar azután még a nap folyamán újabb Facebook bejegyzésben tisztázta a helyzetet. Azt írta, hogy konstruktív egyeztetésen van túl az Integritás Hatóság elnökével, Bíró Ferenccel.

„Köszönöm a mai konstruktív egyeztetést az Integritás Hatóság elnökének, Bíró Ferencnek. Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében. A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén, a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk.” – fogalmazott az üzletember.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top