Politika

Somogyi ezúttal elvetette a sulykot – Törölhetik a videóját, azért, amit mondott!

Somogyi András hétről-hétre elkészíti egyedi stílusú videóját, melyben a legfontosabb közéleti és politikai eseményeket dolgozza fel, most azonban olyan durva kijelentéseket tett, melyek miatt töröltethetik a videóját.


Az ismert humorista rögtön a videó elején Bencsik Andrásnak megy neki, akiről azt mondja:

„OKLEVELES, SZARFRÖCSKÖLŐ, PUTYIN IMÁDÓ, NÁCI”.

Ezeket a jelzőket annak kapcsán teszi, hogy Bencsik szerint a fideszes pedofilbotrány – amibe belebukott Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán is – csak egy „műbalhé”.

Somogyi Bayerbe is beleszáll, akinek egy régebbi kijelentését idézi, ugyanis a kormánypárti publicista korábban azzal hencegett, hogy ismer „valakit”, aki azért utazik ki Thaiföldre, mert ott kisfiúkat is megkaphat.

„ÚGY LÁTSZIK, NAGYON SOK ILYEN MŰBALHÉ VAN A FIDESZBEN”

– teszi hozzá a humorista, aki felsorolja az elmúlt időszak hasonló ügyeit, amiben kormánypártiak voltak az elkövetők.

A videóban Somogyi Bencsik és Bayer mellett Orbánnak, Mészáros Lőrincnek és Sulyok Tamásnak, az új köztársasági elnöknek is nekimegy:


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top