Politika

Váratlan bejelentés: Szijjártó Péter fiával erősít a Budapest Honvéd (+fotó)

Már 29 gólt is szerzett.


Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 12 éves fia, ifjabb Szijjártó Péter a VS Dunakesziből a Budapest Honvédhoz igazolt – írta a sportal.hu.

A portál cikkében arra is emlékeztettek, hogy Szijjártó Péter fia eddig a VS Dunakeszi játékosaként az MLSZ adatbankja szerint 118 mérkőzésen 29 gólt szerzett.

Az MLSZ adataiból az is kiderült, hogy a miniszter fia februárban váltott csapatot. Az oldal információ szerint Szijjártó fia egyelőre még nem lépett pályára új csapatában.


Úgy írták, a minisztertől sem a futball, sem a Honvéd nem áll messze, hiszen korábban maga is játszott és a kispestiek elkötelezett szurkolója is volt. A politikus, az adatbank szerint 97 alkalommal lépett pályára a Dunakeszi színeiben, igaz – jegyezték meg – nem nagypályán, hanem a futsal bajnokságban.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter játékosi adatlapja / Forrás: MLSZ adatbank


Az rtl.hu beszámolójában felidézték, ők is foglalkoztak az ifjú focistával és miniszter apjával, amikor az ukrajnai látogatás idején rendőrségi helikopterrel cirkáltak:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top