Politika

DK: Sulyok Tamásnak ma van az utolsó napja, hogy bocsánatot kérjen, és visszalépjen az elnökségtől

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Sulyok Tamás apjáról.


Hiába hazudta náci apjáról Sulyok Tamás leendő köztársasági elnök, hogy kommunista üldözés áldozata lett, sőt, halálra ítélték, a HVG cikkében újabb leleplező információkat közölt róla – részletezte Barkóczi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

Sulyok Tamás apja, aki még a nyilasoknál is szélsőségesebb, a német megszállókat kiszolgáló Magyar Nemzeti Szocialista Párt aktív tagja volt a II. világháború idején, egy haláltáborba deportált zsidó ügyvéd irodáját foglalta le – ismertette a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője.


A DK szerint senki sem felelős a szülei tetteiért. Ugyanakkor Sulyok Tamásból nem lehet köztársasági elnök úgy, hogy a saját politikai előmenetele érdekében hazudott édesapja náci múltjáról – fogalmaztak.

Sulyoknak bocsánatot kellene kérnie

Kedden van az utolsó alkalma Sulyok Tamásnak, hogy hivatalba lépése előtt bocsánatot kérjen a magyar néptől a hazugságaiért. Emellett vissza kell lépnie a köztársasági elnöki tisztségtől – mutatott rá a DK szóvivője.

Mint hangsúlyozta, Magyarország államfője a nemzet egységét hivatott képviselni. Erre a feladatra alkalmatlan egy hazug ember, aki saját érdekében mentegette náci apját.

A ped0filsegítő bűnözőnek kegyelmet adó Novák Katalin lemondása után Orbán Viktor újabb választottjáról, Sulyok Tamásról ezúttal rekordgyorsasággal, már hivatalba lépése előtt kiderült, hogy alkalmatlan az államfői tisztség betöltésére – mondta Barkóczi. Megjegyezte,

„Sulyok nemcsak egy fideszes pártkatona, aki az Alkotmánybíróság elnökeként is kiszolgálta az Orbán-rendszert, hanem egy hazug karrierista is, aki előmenetele érdekében letagadta apja náci múltját”.


(Demokratikus Koalíció/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top